Agro-2018







На цьогорічній виставці «Агро-2018», що традиційно проходила в Києві (ВДНГ), Завод Кобзаренка презентував техніку для сільського господарства та деревообробної промисловості.

Протягом 06 - 09 червня всі гості виставки мали змогу ознайомитися із зразками техніки, оцінити високу українську якість та отримати професійну консультацію спеціалістів.

Серед новинок були представлені як власні розробки так і європейських партнерів:

  1. Перевантажувальний бункер накопичувач ПБН-50 зі шнеком 600 мм, що дозволяє розвантажувати 1200 м3 зерна за годину.
  2. Самозавантажувальний напівпричеп-тюковіз KVADRO для 14(16) квадратних тюків. Вантажопідйомність платформи 11 т.
  3. Прес-підбирач із Ірландії - McHale V640 - для круглих рулонів із змінною камерою, обладнаний системою усунення заторів з опускаючим дном. Продуктивність даного агрегата - 500 тюків/день.
  4. Подрібнювач деревини з Австрії Eschlböck Biber на базі автомобіля MAN. Продуктивність даного агрегату досягає 200 м3 щепи за годину, про що всі гості виставки могли пересвідчитися прямо на стенді, адже демонстрації відбувалися щогодинно. Доречі, даний агрегат надаватиме послуги з подрібнення деревини по всій Україні!

Серед іншої техніки, що була представлена на виставці:

  • Універсальний здвижний напівпричеп ТЗП-27 Атлант з гноєрозкидальним механізмом. Вантажопідйомність даного агрегату 19 т., а змінний задній борт дає змогу використовувати причеп протягом року, як перевантажувач буряку чи бункер-накопичувач зерна і кукурудзи
  • Тракторний самоскидний причеп 2ТСП-14 з італійськими осями ADR та вантажопідйомністю 10 т.
  • Тракторний самоскидний причеп-щеповоз 2ТСП-14, який дозволяє перевозити 24 м3 щепи (навантаження 10 т.)
  • Наземний перевантажувальний бункер БНП-12 Ковчег Електричний який здатен завантажувати вагони та інші транспортні засоби на висоту 4,3 або 5,5 м. Швидкість перевантаження 300 тонн зерна за 1 годину.
  • Мобільна розчинно-заправочна станція РЗС-6, яка застосовується для оптимального приготування маточного та кінцевого розчину, транспортування ЗЗР і КАС, а також заправки оприскувачів в полі за лічені хвилини.
  • Жатка Olimac Drago GT (Італія) для збору кукурудзи та причеп для транспортування жаток
  • Зерновий та силосний ковші, а також стенд із запчастинами українського та європейського виробництва Scharmuller (Австрія), Бондіоліі Павезі (Італія) та ін.

Дякуємо Всім відвідувачам та запрошуємо на нові виставкові заходи!