Kobzarenko.com.ua » Новини » Agritechnica 2017

Agritechnica 2017











Завод Кобзаренка в четвертий раз прийняв участь у найбільшій виставці світу Agritechnikа і традиційно на своєму стенді розмістив український прапор.

Agritechnica 2017 — подія, що викликала інтерес у тисячі відвідувачів з усієї планети. Cвітова інтеграція техніки Заводу Кобзаренка пройшла на найвищому рівні і можна впевнено сказати принесла вагомі результати.

Недарма кажуть: Agritechnica відкриває нові можливості, ідеї та знайомства! Протягом чотирьох років (до 2015) німецький ринок був неприступний, а от 2017 приніс небувалий ажіотаж та прорив, про що свідчить посилена боротьба між німецькими дилерами за представлення Заводу Кобзаренка в Німеччині.

Протягом семи днів було проведено велику кількість переговорів і зустрічей з потенційними клієнтами з різних країн світу. Для цього десант заводу Кобзаренка налічував 24 співробітники, серед яких менеджери з продажу, постачання та інженери. Аби максимально ліквідувати мовний бар’єр із відвідувачами, додатково на стенді кожного дня працювали дилери із 6 країн - розмовляючи з людьми французькою, англійською, німецькою, румунською та польською мовами. Столи перемовин не були вільними ні хвилини.

Стенд Заводу Кобзаренка відвідали дилери більш ніж з 40 країн світу, із них половина замовили техніку з виставки, інша половина активно веде діалог про умови поставки, сертифікації та ін.

Родзинкою цього року стали перемови з двома дилерами із Китаю, які були зацікавлені в зерноперевантажувальній техніці.

Іспанські дилери замовили перевантажувальний бункер-накопичувач ПБН-30 аби представити його на початку лютого на виставці FIMA AGRICOLA в Сарагосі.

Дилерам із Сербії дали інтерв’ю для сербського телебачення, та під час переговорів було підписано договір на поставку першої партії до Сербії.

Дилер із Естонії готовий був забрати причеп Атлант прямо зі стенду, але його випередив молодий дилер із Німеччини, який зі стенду взяв тюковоз і здвижний причеп Атлант.

На грудень завод очікує делегації із 3-х країн, а також проведення сервісних навчань для існуючої дилерської мережі.

Від проявленої великої зацікавленості та досягнутих попередніх домовленостей з іспанськими та китайськими дилерами, виникла потреба іспаномовного та зі знанням китайської мови співробітника, адже ринок перспективний і потребує прямого діалогу із клієнтом. Agritechnica підтвердила той факт, що українська сільгосптехніка Заводу Кобзаренка має перспективи на зовнішніх ринках у першу чергу завдяки низькій ціні, при цьому якість повністю задовольняє «вибагливих європейців».

Дякуємо організаторам, учасникам та гостям нашого стенду за увагу і запрошуємо на нові виставкові заходи!