Kobzarenko.com.ua » Новини » Національний День ферми 2018

Національний День ферми 2018





22 травня відбувся Національний День ферми за участі Заводу Кобзаренка!
На базі ТОВ "ТД "Долинське" (Херсонщина) всі відвідувачі мали змогу переглянути в польових умовах роботу різноманітної техніки.

ТОВ "Завод Кобзаренка" продемонстрував в роботі всі переваги універсального здвижного напівпричепа ТЗП-39 Атлант з гноєрозкидальним механізмом.
Причеп агрегатується з трактором від 250 к.с. та має вантажопідйомність 30 т.
Гноєрозкидальний механізм дає змогу розкидати добрива на ширину до 18 м.
Об'єм кузова дозволяє перевозити до 42 кубів зеленої маси.
Надійність конструкції забезпечують італійські осі ADR.
Завдяки змінному задньому борту ТЗП-39 використовується не тільки як розкидач добрив, а й як перевантажувальний бункер-накопичувач та перевантажувач буряків.

Окрім напівпричепа "Атлант", на полях ТОВ "Долинське" відбулася демонстрація напівпричепа-тюковоза ПТ-18, який сам завантажує, розвантажує і транспортує рулони без залучення інших перевантажувачів і транспортних засобів, чим суттєво економить час і кошти.
Для завантаження 18 тюків потрібно приблизно 12 хвилин!
Вантажопідйомність тюковоза 6 т.
Для роботи потрібен трактор від 80 к.с.

До речі, українським аграріям варто пам'ятати, що напіпричепи-тюковози, напівпричепи "Атлант" та інша техніка підпадають під державну компенсацію та при їх купівлі Ви гарантовано отримаєте 25% вартості назад!

Також Завод Кобзаренка представив новинку на українському ринку - ірландський прес-підбирач McHale V640 - для круглих рулонів із змінною камерою, обладнаний системою усунення заторів з опускаючим дном.
Продуктивність даного агрегата - 500 тюків/день
Рулон виходить у вазі від 100 до 1200 кг та регулюється від 0,7 м до 1,68 м. в діаметрі.