Kobzarenko.com.ua » Новини » Прем'єр-міністр на стенді Заводу Кобзаренка

Прем'єр-міністр на стенді Заводу Кобзаренка

Прем'єр-міністр на стенді Заводу Кобзаренка
Прем'єр-міністр на стенді Заводу Кобзаренка

На виставці «Зернові технології» в місті Києві прем’єр-міністр Гройсман В.Б. відвідав експозицію декількох українських виробників с/г техніки. Директор «Заводу Кобзаренка», Анатолій Кобзаренко в розмові акцентував увагу прем’єрові на важливості використання сухої щепи замість газу та сирих дров. Він запросив прем’єр-міністра та міністра аграрної політики Кутового Т. на завод в Липову Долину, де представлена повна логістика заготівлі, транспортування, сушки і спалювання щепи. Кобзаренко наголосив, що тільки перехід на сушку зерна щепою, дасть 1% ВВП Україні.

 

В той час коли «Завод Кобзаренка» пропагує відмову від російського газу і показує на власному прикладі, прокуратура відкриває кримінальні справи за підрізання лісосмуг. Прем‘єр пообіцяв дати доручення Генеральному прокурору розібратися в прокурорських «наїздах» на голів сільських рад.

Прокуратура намагається нав’язати корупційні діяння головам сільрад, коли останні безкоштовно забезпечують дровами воїнів АТО та багатодітних сімей, розчищаючи непроїзні дороги від небезпечних насаджень.

Кобзаренко наголосив, що потрібно раз і назавжди дати по зубам чиновникам з погонами, які прикриваючись словом закону, створюють тиск на голів сільрад для отримання хабаря, при цьому наносячи непоправну шкоду державі