Kobzarenko.com.ua » Новини » Завод Кобзаренка на виставці у Львові

Завод Кобзаренка на виставці у Львові

З 30 травня по 02 червня більш ніж 5000 відвідувачів виставки «Деревообробка-2017» змогли побачити в роботі техніку Заводу Кобзаренка.
На одному з найбільших стендів виставкової площі, було продемонстровано роботу щепоріза Eschlblöck Biber-80, який здатен подрібнювати на щепу деревину діаметром до 60 см! При цьому варто відзначити простоту керування, адже управління здійснює 1 тракторист з кабіни трактора, який за допомогою крана-маніпулятора подає деревину і за 1 годину заготовлює до 100 куб.м. щепи.
Новинкою, представленою заводом Кобзаренка був причіп-лісовоз ПЛ-2 власного виробництва, оснащений гідроманіпулятором Palms, здатен перевозити до 6 тонн деревини.
Для невеликих деревообробних підприємств та домашніх господарств було показано щеподробилку Wallenstein BX102R (Канада), яка працює від МТЗ-80 та подрібнює на щепу деревину до 25 см в діаметрі.
Серед іншої техніки, що привернула увагу відвідувачів став тракторний самоскидний причеп 2ТСП-14 з трьохстороннім розвантаженням. Здатен перевозити вантаж вагою до 10 тонн. В цілому ж, Завод Кобзаренка, як лідер по виробництву тракторних причепів в Україні, пропонує більше 15 моделей вантажопідйомністю від 4,4 до 30 тонн.

Дякуємо Всім, хто відвідав наш стенд та запрошуємо з 07 по 10 червня до Києва на виставку Агро-2017!