Kobzarenko.com.ua » Новини » У Тернопільській області відбулося святкування Всеукраїнського дня поля та саду

У Тернопільській області відбулося святкування Всеукраїнського дня поля та саду



16 червня 2017 року на території насіннєвого заводу ТзОВ «Бучачагрохлібпром» відбулося святкування Всеукраїнського дня поля та саду. Насичена та цікава програма включала в себе огляд високотехнологічного елеваторного комплексу, демонстраційних ділянок озимих та ярих культур, насіннєвих ділянок, ознайомлення з інтенсивними технологіями вирощування та зберігання фруктів, а також огляд с/г техніки, яка є незамінним помічником ТзОВ «Бучачагрохлібпром» у роботі господарства.

Серед різноманіття с/г техніки, було представлено обладнання ТОВ «Завод Кобзаренка»:

  • Бункери накопичувачі ПБН-30 - для оптимізації процесу збору зернових культур. Маючи об’єм бункера 30 м3 та шнек діаметром 500 мм, ПБН-30 здатен перевантажувати до 7 т. зерна на хвилину.
  • Мобільні розчинно-заправочні станції РЗС-16 та РЗС-30 для змішування та дозування розчину. Цистерни об’ємом 16 та 30 м3 здатні здійснювати заправку оприскувачів в полі за лічені хвилини.
  • Універсальний тракторний здвижний причеп ТЗП-39 вантажопідйомністю 30 т. з горизонтальною системою розвантаження – рухомою передньою стінкою. Функціональність ТЗП-39 дає можливість встановити на причіп гноєрозкидальний механізм, перевантажувальний шнек та бурячний перевантажувач з гідромашиною.