Kobzarenko.com.ua » Новини » Agro Show 2017

Agro Show 2017







На міжнародній віставці "Agro Show 2017", що проходила в м. Познань (22-25 вересня) Завод Кобзаренка представив 5 одиниць техніки.
Відвідувачі виставки наживо оцінили високу якість техніки:
1. Універсальний агрегат, який здатен виконувати роботу кількох різних пристроїв – напівпричеп Атлант зі змінними бортами. За потреби він працює як перевантажувач буряків, розкидач органічних добрив та бункер-накопичувач зерна.
Незважаючи на високу вантажопідйомність 29,5 т - Атлант досить маневренний та без проблем переїзджає по вологому полі.
2. Бункер-перевантажувач зерна з об'ємом кузова 30 куб. Швидкість розвантаження даного агрегату не перевищує 3 хвилин
3. Самозавантажувальний напівпричеп тюковіз ПТ-18 для тюків діаметром 1,2-1,5 м. Вантажопідйомність платформи 6 т.
4. Зернопакувальна машина ЗПМ-180 для мішків діаметром 2,7 м. Продуктивність машини дозволяє перевантажувати до 350 тонн зерна за 1 годину.
5. мобільний розвантажувач вагонів РВМ-180, який здатен розвантажувати сипучі грузи на залізниці із продуктивністю до 180 тонн за годину. При цьому агрегат може працювати на висоту до 4,6 м, та живиться як від електроприводу, так і від ВВП трактора.

Окрім представленої техніки, відвідувачі стали свідками грандіозного Шоу стронгменів - учасниками якого були найсильніші люди Польщі.

На протязі чотирьох днів виставки на великому стенді техніка збирала навколо себе аграріїв з Польщі та сусідніх європейських країн.