Kobzarenko.com.ua » Новини » Міжнародний молочний конгрес

Міжнародний молочний конгрес









На протязі двох днів (6 та 7 березня) біля 1500 учасників зібралися в Києві у ВК "КиївЕкспоПлаза" на XI Міжнародному Молочному конгресі.
Серед гостей заходу були провідні молочні ферми України, представлено досягнення у молочній галузі України.
ТОВ "Завод Кобзаренка" на своєму стенді представив техніку, яка є незамінним помічником для ефективної роботи безпосередньо в тваринництві.
Так, для заготівлі сіна та сінажу, гості виставки оцінили високу якість прес-підбирачів McHale V640, які здатні робити тюки діаметром від 0,7 до 1,7 м., при цьому продуктивність тюкопреса - 1 тюк за 1 хвилину!
Для перевезення зеленої маси Завод Кобзаренка представив універсальний здвижний напівпричеп ТЗП-27 "Атлант". Здвижна стінка дозволяє проводити розвантаження у низьких приміщеннях, а змінний задній борт дає змогу додатково використовувати причеп як розкидач гною, перевантажувач буряків чи перевантажувач зерна.
Вантажопідйомність напівпричепа - 19 т.
Для перевезення води та жижі на стенді українського виробника була представлена оцинкована бочка об'ємом 8 куб - ВНЦ-8. Додатково встановлений на бочці вакуумний насос МЕС 9000 дозволяє викачувати/закачувати органічні добрива. Також бочка додатково обладнана поїлкою для худоби.